maanantai 3. syyskuuta 2012

Helppoa ja mukavaa!

Blogissa on ollut hetken hiljaista syksyn alun, töiden alkamisen ja arkeenpalaamisen johdosta. Arki puskee päälle vaikka rutiinit ovat kesän jäljiltä hukassa. Tuntuu, että koko elämänrytmi on löydettävä uudelleen ja sopeutettava se arjen vaatimuksia vastaavaksi.

Mulle syksy aiheuttaa aina ristiriitaisia tunteita. Toisaalta ahdistun vapaa-ajan vähyydestä ja siitä, että on taas tarkkoja aikatauluja ja täytettäviä velvotteita. Toisaalta taas nautin säännöllisyydestä, rutiinien tuomasta turvallisuudesta ja innostun uusista aluista.

Tänä syksynä uusia suunnitelmia punoessani kantavana ajatuksena on "miten teen tästä mahdollisimman helppoa ja mukavaa itselleni". Pidän tuosta kysymyksestä, sillä minusta tuntuu että se vapauttaa minut nauttimaan tekemisestä.On mukava ajatus, että minulla on lupa helpottaa arkeani ja tehdä siitä itselleni mahdollisimman sopiva. Tuntuu kuin tuon kysymyksen avulla puurtamisen "taakka" olisi nostettu pois samalla kun kärsimysfilosofia on heivattu sivuun.

Rohkaisen siis muitakin miettimään omaa arkeaan ja kysymään aina välillä voiko sitä jotenkin helpottaa tai tehdä itselleen mukavammaksi. Tosiasia nimittäin on, että ihmisen luontainen laiskuus ja mukavuudenhalu ovat jatkuvia inspiraation ja innovaation lähteitä ;-)

Kuva otettu MotivateHopeStrenght-facebook sivulta







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti